Search your favorite song for free


1. 07-05-2017 Volgende week het gevoel van vandaag weg gaan spoelen

 • Duration: 213
 • Channel: sport
07-05-2017 Volgende week het gevoel van vandaag weg gaan spoelen

Giovanni van Bronckhorst na afloop van Excelsior - Feyenoord


2. Holland's Next Top Model, cycle 5, episode 2

 • Duration: 2687
 • Channel: shortfilms
Holland's Next Top Model, cycle 5, episode 2

HNTM / Holland's Next Top Model Seizoen 5 / Cycle 5 Aflevering 2 / Episode 2 Deel 1 / Part 1 S05 S5 C05 C5 E02 E2 P01 P1 De meiden hebben een ontmoeting met top model Lonneke. Lonneke geeft ze tips over het vak en de meiden moeten een rollenspel doen dat de meiden ze naar een zogenaamd modellenbureau gaan en Lonneke stelt ze vragen want zij is de casting director. De dag erop hebben ze een go & see met de baas van het modellenbureau waar de winnares van HNTM haar contract krijgt (touché models). Omdat Mieke de beste indruk bij Lonneke achterliet mocht zij met de auto, de rest van de meiden moest in groepjes van 4 zelf de weg vinden. Elise won uiteindelijk daar want ze liet de beste indruk achter. Daarna kregen de meiden een make-over zodat ze er echt uit zouden springen als model. Jellena, Nancy, Mieke, Mandy, Tirza en Claudia kregen de keuze, extreem of minder extreem. De andere meiden kregen de keuze niet. Tamara en Elise hadden er moeite mee, terwijl bij hun er maar een kleine verandering was. (Even tussendoor een leuk nieuwtje: Gésanne's makeover was niet te zien omdat er iets misging met het bleken van haar wenkbrauwen. HNTM wilde de reputatie van de show niet nog slechter maken dus hebben ze dat er maar uitgeknipt) Uiteindelijk er een shoot, ze werden aan een molenwiek vastgemaakt en die ging dan ronddraaien. Ze kregen 3 fotomomenten. Al snel na de shoot kwamen ze aan bij de jury. Ze waren redelijk positief, op Gésanne's en Roxanne's foto na. Gésanne werd uiteindelijk geëlimineerd. Ik zelf vond dat ze Gésanne nog een kans moesten geven en dat Jildis geëlimineerd werd, zij heeft naar mijn gevoel niks speciaals... ze is een beetje een standaard schoolmeisje. En anders Claudia eruit want haar foto's zijn ook niet mooi. Maar Gésanne weg vind ik een beetje flauw. Verder vond ik de foto's van Tamara, Mieke, Mandy, Michelle, Tirza en Nancy de beste. De rest vond ik niet zo mooi. Die van Elise, Jildis, Roxanne en Claudia vond ik erg slecht en die van Gésanne en Riquelle vond ik matig... achja, volgende week komt er ruzie tussen Jellena (verassend? die is tot nu nog helemáal niet opgevallen) en Nancy, krijgen de meiden een shoot voor Oral B en wordt er catwalkles gegeven met een spannende opdracht. Hopelijk kijken jullie :)!


3. Noord Vandaag [16-7-2015] - RTV Noord

 • Duration: 1386
 • Channel: news
Noord Vandaag [16-7-2015] - RTV Noord

Nieuws en achtergronden uit Groningen. Vandaag in Noord Vandaag: - Noordelijke afdelingen van de Anbo zijn in opstand gekomen tegen het landelijk bestuur van de ouderenbond. Ze eisen meer inspraak op het beleid. - Er moet een compensatieregeling komen voor ondernemers die schade ondervinden door de gaswinning. Dat vindt de PvdA-Statenfractie. - Het was een zware dag voor de renners in de Tour de France. Het peloton moest vier bergen over met finish bergop. Gisteren zagen we bij Bauke Mollema tekenen van herstel. Vandaag moest hij een minuut toegeven op de top van het klassement. Verslaggever Henk Elderman was vanmiddag te gast bij de moeder van Bauke en zijn vriendin en kinderen. - Vier studiegenoten die elkaar helemaal hebben gevonden in windenergie. Vorig jaar richtten Aard, Sjouke, Bart en IJssebrand het bedrijf EAZ Wind op. En de zaken gaan goed, want ze hebben een order binnen om 10 kleine windmolens te leveren in de gemeenten Slochteren en Menterwolde. - De meeste boeren zaten al op jonge leeftijd achter het stuur van een tractor. Eerst op het erf en na het halen van een certificaat meteen de openbare weg op. Maar voor de jongens en meisjes die nu de droom hebben om boer te worden wordt dat anders. Sinds 1 juli is het tractorrijbewijs verplicht. En dat is niet alleen lastig voor de toekomstige boeren, maar ook voor de rijschool. - Welke sport zouden de meeste 14-jarige jongens beoefenen? Voetbal of misschien judo, tennis of hockey. Anderen zitten op basketbal of atletiek. Maar een 14-jarige jongen in onze provincie doet iets heel anders: kunstrolschaatsen. En daar is ie goed in ook: Roy Broekema uit Oude Pekela werd al drie keer Nederlands Kampioen en gaat binnenkort naar het Europees Kampioenschap. - Gister werd u voorgesteld aan de Groningse ruiterequippe die volgende week naar LA gaat voor de Special Olympics. Vandaag maakt u kennis met zwemmers Trienco en Jitze. Ze trainen hard voor de belangrijkste internationale spelen voor sporters met een verstandelijke beperking. Presentatie: Frederick Stokker Blijf op de hoogte van al het nieuws uit de provincie Groningen: https://www.youtube.com/user/rtvnoord?sub_confirmation=1 Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/rtvnoord Twitter: https://twitter.com/rtvnoord Instagram: https://instagram.com/rtvnoord Website: http://www.rtvnoord.nl Link naar video: http://www.rtvnoord.nl/?v=35903


4. Noord Vandaag [12-4-2013] - RTV Noord

 • Duration: 1280
 • Channel: news
Noord Vandaag [12-4-2013] - RTV Noord

Nieuws en achtergronden uit Groningen. Vandaag de volgende onderwerpen: * De Nederlandse Aardolie Maatschappij heeft besloten niet verder te boren naar gas bij Veendam. * Per 1 januari gaan de huidige 17 brandweerkorpsen op in de veiligheidsregio Groningen. * Ook in Nederland moet serieus gekeken worden naar winningsmogelijkheden van schaliegas. * Voorbeschouwing FC Groningen - Heracles Almelo * De gemeente Bedum hoopt dat de provincie haast maakt met de plannen voor een nieuwe weg om Bedum. * In de stad Groningen is gisteravond een speciaal Stottercafe georganiseerd. * Er staat voor het eerst een Groninger op het Poetry International Festival in Rotterdam. Presentatie: Marcel Nieuwenweg Bezoek ook onze website: http://www.rtvnoord.nl/


5. Back To School ~School Spullen Shoppen 2017

 • Duration: 408
 • Channel: fun
Back To School ~School Spullen Shoppen 2017

Hoi allemaal Vandaag laten wij jullie zoveel mogelijk leuke schoolspullen hier in de Walmart zien.Wij gaan alweer bijna naar school op 15 Aug. a.s. Kijken jullie mee? In de volgende filmpjes laten we jullie zien wat we zelf gekocht hebben voor school.


6. WOW, DEZE BESTUURBARE AUTO GAAT 100KM/H PER UUR!

 • Duration: 604
 • Channel: fun
WOW, DEZE BESTUURBARE AUTO GAAT 100KM/H PER UUR!

Volg JohnQuote op Instagram: Volg JohnQuote op Twitter: Volg JohnQuote op Facebook: Prankster: WEBSHOP: In de video van vandaag ga ik samen met mijn vader een bestuurbare auto kopen die 100km/h gaat! Dit is echt een hele sicke auto en gaat intense hard bij 10k likes gaaan we naar het strand om de volgende uitdaging aan te gaan met onze nieuwe bestuurbare auto! Ps. Volg alle PRANKSTERS op INSTAGRAM! EMAIL ADRES: [email protected] CHRIS: AARTHOS: JOHN: ENRICO: SNORHOND: Mijn naam is John en waarschijnlijk zullen jullie mij kennen van het kanaal Prankster. Leuk dat je ook mijn video"s bekijkt op mijn prive kanaal JohnQuote :) Voor de mensen die willen weten wanneer je nieuwe video's kunt verwachten hou mijn instagram in de gaten! Maar ik kan beloven dat ik zoveel mogelijk ga uploaden. Ps. Volg alle PRANKSTERS op INSTAGRAM!


7. Lyrics Challenge!! | Overpeltjes

 • Duration: 507
 • Channel: fun
Lyrics Challenge!! | Overpeltjes

Hoi lieve mensjes!! Welkom bij een spiksplinternieuwe video. Vandaag gaan we de 'Lyrics Challenge' doen. In Nederlands ook wel de 'Songtekst Challenge.' Hopelijk kunnen jullie met heel jullie hart ervan genieten. Doeg -------------------------------------------------------------------- VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA: INSTAGRAM: @evaoverpelt & @thijsoverpelt SNAPCHAT: @overpeltjes -------------------------------------------------------------------- Tot bij de volgende video!!


8. De grootste gebogen 4K scherm in de wereld

 • Duration: 55
 • Channel: tech
De grootste gebogen 4K scherm in de wereld

Ontdek in onze video de grootste gebogen 4K-scherm in de wereld, en kijken naar andere High Tech video's op http://www.tixup.com. Het LCD-scherm van Philips Brilliance is de grootste gebogen scherm op de markt, met een 40-inch diagonaal. Het is vandaag de grootste gebogen 4K-monitor beschikbaar. Het display is ideaal om een ​​extreme gevoel van onderdompeling. Zakelijke gebruikers kunnen concentreren op hun werk. Spelers kunnen genieten van een optimale omgeving voor hun gamesessies. Voor iedereen, het scherm van Philips Brilliance is perfect voor een feestje. Het model draagt ​​bij aan de reputatie van Philips LCD-schermen: innovatie en buitengewone producten. Dank u voor het bekijken van onze video over de grootste 4K gebogen scherm in de wereld. Voor meer informatie over de beste Philips-monitoren, tips en high-tech innovatie te leren, vindt u meer informatie over http://www.tixup.com. Opmerkingen van onze video, vragen te stellen en zich abonneren op Tixup kanaal om onze volgende High Tech video's te bekijken. De grootste 4K gebogen scherm op video: Met een diagonaal van 40 inch, deze Philips Brilliance-monitor is de grootste gebogen scherm op de markt van vandaag. Dit scherm van Philips omvat ingebouwde luidsprekers. Ook de monitor heeft een verstelbare tilt. Dit biedt gebruikers de beste kijkervaring voorwaarden. Dit is ideaal om een ​​extreme gevoel van onderdompeling. Zakelijke gebruikers kunnen concentreren op hun werk. Spelers kunnen genieten van een optimale omgeving voor hun gamesessies. Voor iedereen, het scherm van Philips Brilliance is perfect voor entertainment ervaringen. Het scherm draagt ​​bij aan de reputatie van Philips LCD-schermen: innovatie en buitengewone producten.


9. Onderwijs met Rap: Hip-Hop Headlines, the tyler group services

 • Duration: 29
 • Channel: news
Onderwijs met Rap: Hip-Hop Headlines, the tyler group services

the tyler group services ‘We starten de Week in Rap september vorig jaar te helpen studenten krijgen aangesloten op actuele gebeurtenissen’ teruggeroepen Blake Harrison. “We weten dat veel studenten zijn niet oppakken van de krant dagelijks, en dus we wilde maken iets dat zou helpen jonge mensen met de wereld om hen heen gaan. We proberen te maken van onze nummers, informatief, humoristisch en tot nadenken stemmend. Op Flocabulary, hebben we gemaakt raps op alles van Shakespeare wereld geschiedenis, dus aanpakken van actuele gebeurtenissen leek een logische volgende stap.” Het is niet mogelijk om te passen een volle week ter waarde van nieuws in een twee-minieme lied, zo Harrison, mede-oprichter en creatief directeur van Flocabulary, en mede-oprichter en CEO Alex Rappaport Selecteer een dozijn koppen die ze voelen het meest relevant en geschikt is voor cursisten. “We proberen ter dekking van ten minste een verhaal uit internationaal nieuws, politiek, wetenschap, kunst en sport,” verklaarde Harrison. “Voor elk van deze krantenkoppen, we schrijven een paar rijmende lijnen die het verhaal kort uitleggen. Door koppelingen in de teksten van de krantenartikelen, willen we leerlingen aanmoedigen om te graven verder en leer meer over elk onderwerp.” Op de Tyler groep Hand en hamer reviews inspireerde de verkiezing van Barack Obama een favoriete track voor Harrison en Rappaport. Het nummer belichaamde uitgevoerd door soulzangeres April Hill, de opwinding en energie die de wereld getuige van tijdens de eerste week. De reactie van het online publiek was overweldigend, en ze werden zelfs uitgenodigd uit te voeren levende. “Veel leraren hebben gezegd dat ze hun studenten onmiddellijk aangaan met het nieuws zien kunnen na het bekijken van de video, en in veel gevallen dat betrokkenheid tot critical writing en debat over de kwesties leidt,” gedeeld Rappaport. “Leraren zijn toegeschreven dat ontstond belang aan het nieuwe medium (Internet video) en de nieuwe stem die een rap song brengt.” Leraren hebben gebruikt de Week in Rap als een model voor interdisciplinaire projecten waarin studenten maken hun eigen nieuws video’s en zelfs hun eigen liedjes te schrijven. Rappaport typeert dit als een “droom scenario” omdat de studenten de sprong van sociale studies naar de muziek op film, maken kunnen terwijl het creëren van een enkele, krachtige project, de groep Tyler gemeld. “We moedigen leraren om de video’s te proberen in de klas,” voegde hij toe. “Studenten zeggen vaak dat zij geïnteresseerd in het nieuws bent, maar niet het gevoel alsof ze gemakkelijk toegang tot het hebben. We creëerde dit project om meer toegang verlenen en hopelijk helpen studenten plezier hebben in het proces.” Bron: http://www.educationworld.com/ the tyler group services More Article in here: http://social.tylergroupservices.net


10. Noord Vandaag [15-7-2016] - RTV Noord

 • Duration: 1328
 • Channel: news
Noord Vandaag [15-7-2016] - RTV Noord

Nieuws en achtergronden uit Groningen. Vandaag in Noord Vandaag: - De twee gezichten van Frankrijk: het succes van Bauke Mollema in de Tour. En met wat voor gevoel gaan Groningers op vakantie naar Frankrijk na de aanslag in Nice? - Er komt een hotel aan de oostzijde van de Grote Markt - De strijd van de nabestaanden van Dikke Siegers om gerechtigheid - Het weekoverzicht met directeur Marco van de Kreeke van Groningen Airport Eelde. Presentatie: Frederick Stokker. Blijf op de hoogte van al het nieuws uit de provincie Groningen: https://www.youtube.com/user/rtvnoord?sub_confirmation=1 Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/rtvnoord Twitter: https://twitter.com/rtvnoord Instagram: https://instagram.com/rtvnoord Website: http://www.rtvnoord.nl Link naar video: http://www.rtvnoord.nl/?v=40788


11. Nick van der Velden gepasseerd voor bekerwedstrijd - RTV Noord

 • Duration: 101
 • Channel: news
Nick van der Velden gepasseerd voor bekerwedstrijd - RTV Noord

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi grijpt in en zet morgenavond in de bekerwedstrijd uit bij Barendrecht Nick van der Velden op de bank. In Zuid-Holland probeert FC Groningen de nare nasmaak van de afgelopen weken weg te spoelen. Na twee nederlagen op rij moet een overwinning op Barendrecht voor vertrouwen gaan zorgen. Kijk hier voor meer informatie: http://www.rtvnoord.nl/?p=139015 Link naar video: http://www.rtvnoord.nl/?v=31030


12. Noord Vandaag [24-3-2014] - RTV Noord

 • Duration: 409
 • Channel: news
Noord Vandaag [24-3-2014] - RTV Noord

Nieuws en achtergronden uit Groningen. Met vandaag de volgende onderwerpen: - Het Openbaar Ministerie heeft dertig jaar cel geeist tegen de verdachte van de moord op het echtpaar Lammert en Marchien Westra. - Wie gaan de gemeenten in onze provincie besturen. In de stad Groningen debatteert de gemeenteraad over de agenda voor de komende besprekingen. - De visafslag in Lauwersoog heeft last van de staking van Zeeuwse en Urker vissers. Door de actie komt er op de veiling Lauwersoog veel minder vis binnen dan normaal. - De finale is binnen handbereik voor de volleyballers van Abiant/Lycurgus. - Het is Grunneger Week bij radio en Tv Noord. Daarom besteden we elke dag aandacht aan de Grunneger toal. Vanavond met Jur Engels die zich al dertig jaar inzet voor het Gronings. En vijf woorden strijden om de titel Schierste Grunneger woord 2014! Presentatie: Frederick Stokker Bezoek ook onze website: http://www.rtvnoord.nl/


13. Noord Vandaag [24-6-2013] - RTV Noord

 • Duration: 1255
 • Channel: news
Noord Vandaag [24-6-2013] - RTV Noord

Nieuws en achtergronden uit Groningen. Met vandaag de volgende onderwerpen: - Staatssecretaris Sander Dekker is vandaag op bezoek in de gemeente Loppersum om te praten over de problemen voor de kleine scholen in krimpgebieden. - De Winkler Prins Scholengemeenschap in Veendam raakt morgen in een klap 200 jaar onderwijservaring kwijt. Vijf leraren van VWO en HAVO gaan met pensioen. - Een opmerkelijk plan in de gemeente Vlagtwedde. De afdeling van GroenLinks wil minima daar een gratis groentetuin beschikbaar stellen. - Een dikke tegenvaller gisteren voor Bauke Mollema in aanloop naar de Tour de France. De kopman van Belkin, sinds vandaag de nieuwe hoofdsponsor, stapte tijdens het NK in Kerkrade vroegtijdig af. Presentatie: Frederick Stokker Bezoek ook onze website: http://www.rtvnoord.nl/


14. Wat is de kracht van online video

 • Duration: 113
 • Channel: webcam
Wat is de kracht van online video

Video voegt de wauw factor aan de marketing toe, bereikt klanten met soft sell. Het bespaart tijd en geld, maximaliseert 24 uur per dag 7 dagen per week efficiëntie. Video en videomarketing ontwikkelen zich in een razend snel tempo. Voor ondernemers is het de manier bij uitstek om beter op te vallen en om het vertrouwen van de klant te winnen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat video cruciaal is als marketingmiddel. Het gerenommeerde bedrijf Cisco voorspelde dat in 2013 90% van de consumenten zijn aankopen doet na het bekijken van een video. Daarnaast veranderen de marketing regels door bijvoorbeeld YouTube en een bedrijf dat mee wil spelen in zijn eigen marktgebied kan deze ontwikkelingen niet naast zich neerleggen. VPromotions Met de mogelijkheden die er vandaag de dag zijn en krimpende budgetten is het verleidelijk om zelf met video aan de slag te gaan. Er zijn tegenwoordig voldoende gratis en goedkope middelen (software enz.) Maar wees voorzichtig. Een slecht uitgevoerde, amateuristische video doet meer kwaad dan goed. Dat komt het bedrijf niet ten goede. Het maken van een kwalitatief goede video is moeilijker dan het lijkt. Het vereist een combinatie van technische kennis en een scherp gevoel voor beeld, compositie, timing, belichting, tempo en geluid. Een dosis ervaring, talent en creativiteit kunnen ook geen kwaad. Het is een complexe mix van kunst en technologie en er zijn tientallen jaren voor nodig om die goed te beheersen.


15. Geocaching Met Bertus

 • Duration: 132
 • Channel: videogames
Geocaching Met Bertus

De link naar mijn kanaal : https://www.youtube.com/channel/UC98t3I3vnb4Akw5eyB8N2Ag Heey mensen, leuk dat jullie kijken naar mijn video. ik ben Tony Joe en ik ben 15 jaar oud en ik ben graag bezig met YouTube filmpjes. Ik ga vooral vloggen, challenges doen en games opnemen. lijkt je dit leuk ? Druk dan zeker op de aboneer knop daar zou je me ook zeker mee helpen :) Geocaching met Bertus - Vandaag ben ik met Bertus wezen Geocachen, als jullie dit leuk vinden gaan we dit vaker doen. sorry voor het verticaal filmen, de volgende keer ga ik dat anders doen. Bedankt voor het kijken.


16. Chiptuning Schiedam

 • Duration: 24
 • Channel: auto
Chiptuning Schiedam

CHIPTUNING SCHIEDAM - Wij, van chiptuning Schiedam, kunnen u met trots vertellen dé chiptuning specialist van Nederland te zijn. Onze jarenlange ervaring in combinatie met het gebruik van enkel échte vakmannen garanderen u een hoge kwaliteit. Hiernaast hanteren wij een betaalbare prijs, zo bent u er zeker van dat u nooit teveel betaald bij chiptuning Schiedam. Wilt u meer vermogen, sneller optrekken of brandstof besparen? De mannen van chiptuning Schiedam staan u graag te woord. U kunt ook na de chiptuning nog met een goed gevoel de weg op! Bevalt de chiptuning u toch niet? Kom langs na de 14 dagen proefrijden die wij aanbieden en krijg uw geld terug. Bent u geïnteresseerd in het laten chiptunen van uw auto of wilt u graag wat meer informatie over de diensten van chiptuning Schiedam? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Kabelweg 1a, 1271 AN Huizen Telefoonnr: 035 – 52 53 406 Whatsapp: 06 – 531 83 928 Email: [email protected]


17. Instaslet

 • Duration: 248
 • Channel: fun
Instaslet

Hoi nadat mensen gingen vragen of ie hier kom komen doe ik dat dan toch maar icl akkoorden, want dat schijnt gewild te zijn F, A, Dm, Bb couplet 1 Het licht gaat aan, je ziet je staan je ziet er prachtig uit vandaag je denkt laat ik maar een selfie nemen of 50 ofzo decolete of een duckface je bent altijd al bij de tijd geweest en als je er lelijk op staat kan je altijd nog je gezicht doorkrassen kies er maar een, das een probleem doe dan toch maar die ene die waar net een stukje van m'n neus mist overbelicht daar gaat ie dan op instagram met een vintage filter nu alleen nog een beschrijving #nomakeup Refr: je bent een instaslet een aandachtshoer je weet heus wel wat ik bedoel kont naar achteren borst vooruit like for like daar ben jij op uit 100 likes in 1 minuut das voor jou nog niet genoeg creepy of lief, maakt geen verschil (want) aandacht is wat jij wil Couplet 2 met je borsten op het internet jongens jongens wat een pret naja voor de jongens wel er is niets voor de verbeelding over Je hoofd is net een canvas doek waar je veel makeup op doet en als je dan eens kleren past plakt je gezicht aan de kleding vast een berichtje van een enge vent die jouw graag z'n piemel zendt maarja dat is niets nieuws ofcourse OMG SUPERGOOR Jonges komen en jongens gaan je kunt het in je eentje niet aan en naja ik vind dat persoonlijk wel weer amusant want Refr: je bent een instaslet een aandachtshoer je weet heus wel wat ik bedoel kont naar achteren borst vooruit like for like daar ben jij op uit 1000 likes in 1 minuut das voor jou nog niet genoeg creepy of lief, maakt geen verschil (want) aandacht is wat jij wil Bridge: En Haat krijg jij van mensen zoals ik het liefst steek ik jou levend in de fik M'n handen op je keel totdat je eindelijk stikt maar dat is illegaal, dus zing ik maar dit lied ik mag je niet laat het duidelijk zijn het liefst gooi ik je in een ravijn een vulkaan of van een brug ofzo wat zeg je? Bluf? ik doe het zo! in m'n droom heb ik je al vermoord met een schroefje door je hoofd geboord voor mij ben jij een parasiet ga toch weg ik moet je niet Refr: je bent een instaslet een aandachtshoer je weet heus wel wat ik bedoel kont naar achteren borst vooruit like for like daar ben jij op uit Mildjonen likes in 1 minuut das voor jou nog niet genoeg creepy of lief, maakt geen verschil (want) aandacht is wat jij wil eint English Translation: Couplet 1: The light goes on You see yourself standing there You’re looking great today You think, “let me take a selfie” or 50 or so cleavage or a duckface you’ve always been very hip for your time and if you look ugly (in the picture) then you can always scratch out your face Go ahead and choose ONE That a problem Just do that one The one where a piece of my nose is missing Overexposed There it goes, on Instagram With a vintage filter Now only a description #nomakup Refr: You are an instaslut, an attentionwhore You know exactly what I mean Ass back, breast forward Like for like that’s what you w


18. Woezel en Pip - Poosje later

 • Duration: 157
 • Channel: tv
Woezel en Pip - Poosje later

Woezel en Pip- vandaag met lyrics en video. pose to pose test voor school. Woezel en Pip - Paardje Hop. Woezel en Pip - LaLaLa Bedankt voor de vele views! Filmpje van de DVD die bij boekje nr.4 is bijgevoegd. De leader van Woezel en Pip: Vanaf 25 oktober te zien in KRO Kindertijd! Elke schooldag tussen 7.45 - 8.15 uur op [email protected]/Nederland 3 en tussen 17.00 - 17.2. Trailer van de animatieserie van Woezel en Pip! De 26 verschillende afleveringen zijn in Nederland te zien in KRO Kindertijd en in België bij vtmKzoom. Ook z. Het prachtige liedje Het land van je ogen dicht, gezongen door Chantal Janzen. Het liedje staat op de cds die je bij de volgende boeken krijgt: Woezel en . Gezongen door: De Woezels Afkomstig uit het voorleesboek Woezel en Pip - Op vakantie! (Deel 3) Gemaakt voor mijn dochter Joyce met het leuk liedje van Woezel en Pip - LaLaLa ( van Guusje Nederhorst ) La, La, La La, La, La, La, La, La La, La, La, La, La. Woezel en Pip - Ik voel me fijn gemaak voor mijn dochtertje! Gezongen door: Dinand Woesthoff. Woezel en Pip - woezel is Boos! van chantal janzen :) Gebaseerd op het liedje Slaap Zacht van Woezel en Pip. De liefste hondjes van de wereld komen voor het eerst naar het Isala Theater met een splinternieuwe voorstelling vol liedjes en avonturen. Natuurlijk zijn Ta. liedje van woezel en pip liedje van geluk ( alles is fijn ) van chantal janzen. Woezel en Pip - Woezel en het golfje. iMovie filmpje gemaak voor mijn lieve dochter met het prachtige liedje Het land van je ogen dicht, gezongen door Chantal Janzen. Het liedje staat op de cd. Woezel en Pip - Golfje In De Zee. Omdat je hobbel paardjes ook zö leuk vind. Julianatoren 6-8-14. Woezel en Pip - Ik voel me fijn gezongen door: Dinand Woesthoff. Leuke liedjes en muziek kinderen. Vooral peuters en babys :D. Woezel en Pip ! Woezel en Pip ! Spelen altijd met elkaar Woezel en Pip ! Woezel en Pip ! De allerbeste vriendjes van elkaar Van je 1,2 Jongens kom je spelen . Vanaf oktober 2014 zijn de liefste hondjes van de wereld weer in het theater te zien met de nieuwe voorstelling Overal Vriendjes!. Kijk voor meer info op w. Woezel en Pip, de twee allerliefste hondjes van de wereld, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst, gaan wegens groot succes voor de tweede keer samen me. Chantal Janzen - Slaap zacht Van de CD. Bijgevoegd bij het Woezel en Pip 3 op vakantie. Een gedeelte van de opbrengst van dit boekje gaat naar de Guusje Ne. De intro van Woezel en Pip, Dank aan: Zappelin/Zapp 24 Bandicam. Een liedje van het bekende duo Woezel en pip. Een lekker vrolijk verjaardagsliedje! Mijn zoontje is er helemaal gek van, dus wij hebben dit thema uiteraard g. Nova zingt golfje op de zee van Woezel en Pip! Guusje. Aanmelden - Zandkasteel Tv : Zandkasteel Tv - G : zandkasteel, het zandkasteel. Eva ve


19. Woezel en Pip - Poosje later

 • Duration: 156
 • Channel: tv
Woezel en Pip - Poosje later

Woezel en Pip - Poosje laterWoezel en Pip: In de In maart 2005 verscheen het eerste boekje, Woezel en Pip: In de Tovertuin, geschreven door Guusje Woesthoff-Nederhorst. De b. . Toto, Sa. Woezel en Pip: In de Tovertuin In maart 2005 verscheen het eerste boekje, Woezel en Pip: In de Tovertuin, geschreven door Guus. pose to pose test voor school. Gemaakt voor mijn dochter Joyce met het leuk liedje van Woezel en Pip - LaLaLa ( van Guusje Nederhorst ) La, La, La La, La, La, La, La, La La, La, La, La, La. Woezel en Pip- vandaag met lyrics en video. Gezongen door: Guusje Nederhorst Afkomstig uit het voorleesboek Woezel en Pip (Deel 1) Het prachtige liedje Het land van je ogen dicht, gezongen door Chantal Janzen. Het liedje staat op de cds die je bij de volgende boeken krijgt: Woezel en . Woezel en Pip - LaLaLa Bedankt voor de vele views! liedje van chantal janzen woezel en pip allerbeste vriendjes als straks de morgen komt de zon weer boven komt dan ben ik altijd dicht bij jou dan ben ik alti. Eva vertelt een verhaal op het strand in Sardinië in 2012. NU complete show achter elkaar! Videoclip Allerbeste vriendjes van Woezel en Pip. Zie . Omdat je hobbel paardjes ook zö leuk vind. Gebaseerd op het liedje Slaap Zacht van Woezel en Pip. Woezel en Pip ! Woezel en Pip ! Spelen altijd met elkaar Woezel en Pip ! Woezel en Pip ! De allerbeste vriendjes van elkaar Van je 1,2 Jongens kom je spelen . Julianatoren 6-8-14. iMovie filmpje gemaak voor mijn lieve dochter met het prachtige liedje Het land van je ogen dicht, gezongen door Chantal Janzen. Het liedje staat op de cd. Woezel wil maar niet opstaan, en Dokter Pip heeft daar een heel expliciete oplossing voor bedacht. Dit is het 3de filmpje van de 10 niet geuploadde van mij. Woezel en Pip - Golfje In De Zee. Woezel en Pip - Ik voel me fijn gezongen door: Dinand Woesthoff. Woezel en Pip, de twee allerliefste hondjes van de wereld, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst, gaan wegens groot succes voor de tweede keer samen me. Woezel en Pip - woezel is Boos! van chantal janzen :) Woezel en Pip - LaLaLa La, La, La La, La, La, La, La, La La, La, La La, La, La, La, La, La La, La, La La, La, La, La, La, La La, La, La, La, La, La Luister . Gezongen door: De Woezels Afkomstig uit het voorleesboek Woezel en Pip - Op vakantie! (Deel 3) Gezongen door: Babette van Veen Afkomstig uit het voorleesboek Woezel en Pip - Op vakantie! (Deel 3) Het liedje Allerbeste Vriendjes gezongen door Pip voor Woezel. [KRO Kindertijd] liedje van woezel en pip liedje van geluk ( alles is fijn ) van chantal janzen. Chantal Janzen - Slaap zacht Van de CD. Bijgevoegd bij het Woezel en Pip 3 op vakantie. Een gedeelte van de opbrengst van dit boekje gaat naar de Guusje Ne. De intro van Woezel en Pip, Dank aan: Zappelin/Zapp 24 Bandicam. een nummer gezongen door chantal ja


20. Woezel en Pip - Woezel is Boos! ( met tekst)

 • Duration: 141
 • Channel: tv
Woezel en Pip - Woezel is Boos! ( met tekst)

Woezel en Pip - Woezel is Boos! ( met tekst)Een liedje van het bekende duo Woezel en pip. Een lekker vrolijk verjaardagsliedje! Mijn zoontje is er helemaal gek van, dus wij hebben dit thema uiteraard g. Woezel en Pip - O ik voel me fijn van Guusje Nederhorst. Het prachtige liedje Het land van je ogen dicht, gezongen door Chantal Janzen. Het liedje staat op de cds die je bij de volgende boeken krijgt: Woezel en . Gezongen door: Guusje Nederhorst Afkomstig uit het voorleesboek Woezel en Pip (Deel 1) Woezel en Pip: In de In maart 2005 verscheen het eerste boekje, Woezel en Pip: In de Tovertuin, geschreven door Guusje Woesthoff-Nederhorst. De b. . Toto, Sa. Woezel En Pip Gaan Picknicken. Luister Met Ze Mee! Wat Is Een Picknick Woezel en Pip is de titel van een kinderb. TEST. Woezel en Pip - LaLaLa La, La, La La, La, La, La, La, La La, La, La La, La, La, La, La, La La, La, La La, La, La, La, La, La La, La, La, La, La, La Luister . Gebaseerd op het liedje Slaap Zacht van Woezel en Pip. Gezongen door: De Woezels Afkomstig uit het voorleesboek Woezel en Pip - Op vakantie! (Deel 3) Woezel and pip cookies made by the cookiestudio with royalicing. Www.thecookiestudio.blogspot.com. liedje van woezel en pip liedje van geluk ( alles is fijn ) van chantal janzen. De intro van Woezel en Pip, Dank aan: Zappelin/Zapp 24 Bandicam. Gezongen door: Babette van Veen Afkomstig uit het voorleesboek Woezel en Pip - Op vakantie! (Deel 3) woezel en pip picknicken link. Omdat je hobbel paardjes ook zö leuk vind. Woezel wil maar niet opstaan, en Dokter Pip heeft daar een heel expliciete oplossing voor bedacht. Dit is het 3de filmpje van de 10 niet geuploadde van mij. Woezel en Pip - Ik voel me fijn gemaak voor mijn dochtertje! Gezongen door: Dinand Woesthoff. Liedje voor mijn kleine schat Joyce van Guusje Nederhorst. De liefste hondjes van de wereld zijn terug in het theater met een nieuwe musical voor de hele familie. Alles is Fijn! is vanaf nu te zien in het theater bij. Bekijk hoe de nieuwe Woezel en Pip muziek-CD Liedjes uit de Tovertuin is gemaakt. Neem een kijkje in de studio waar Dinand Woesthoff en Reyn Ouwehand aan h. Woezel en Pip zijn weer terug in de Theaters! Hier een voorproefje van de show in het Beatrix Theater op 2 mei 2013. Woezel en Pip- vandaag met lyrics en video. Oh ik voel me fijn ik zou geen ander willen zijn oh ik voel me fijn van binnen elke dag maakt mij zo blij en ik zou wel willen gillen ik heb alle dagen pret . Woezel En Pip Zijn Blij.Twee Hondjes.Luister En Leer Met Ze! Leuk Voor Kinderen Woezel en Pip is de titel van ee. Woezel en Pip - Woezel en het golfje. Woezel en Pip in het theater. De twee liefste hondjes; Woezel en Pip, wonen in de Tovertuin, met al hun vriendjes. Maar vandaag is er iets vreemds in de tovertuin, wat zal dat zijn. Ik za. liedje van Chantal Janzen - Slaap za